EcoPrima Hajunpoisto


EcoPrima Hajunpoistoliuos sitoo tehokkaasti hajua aiheuttavia komponentteja, kuten amiineja (virtsanhaju) ja merkaptaaneja (ulosteenhaju) sekä myös tupakan hajua. Poistaa myös hien hajun esimerkiksi urheiluvarusteista. Tuote itsessään on tuoksuton.

Tuote on täysin turvallinen ihmisille ja ympäristölle: sillä ei ole mitään turvallisuusluokituksia (=varoitusmerkkejä). Tuote valmistetaan täysin kotimaisista raaka-aineista Raisiossa sijaitsevalla tuotantolaitoksellamme.

Käyttöohje: Liuos on käyttövalmis. Suihkuta pari suihkausta kohteeseen, josta haju halutaan poistaa. Odota muutamia sekunteja ja haju on poissa.

Käyttökohteita:
Pahanhajuiset kengät
Urheiluvarusteet
Tupakkahuoneet
WC-tilat

Pakkauskoko 1 litra.

 

EcoPrima HomePesu


EcoPrima Homepesulla poistat terasseilta ja kalusteista pinttymät, homeet, jäkälät yms kasvustot. Soveltuu myös muovikalusteiden valkaisuun. Voidaan käyttää muovi-, puu-, kivi-, mineriitti-, tiili- ja bitumihuopapinnoilla. Saattaa vahingoittaa lasipintoja sekä valkaisee kangasta.

Sisältää natriumhypokloriittia, pH 14.

Käyttöohje: Käytä suojakäsineitä ja silmäsuojaimia sekä varo roiskeita! EcoPrima HomePesua käytetään sellaisenaan, laimentamatta sitä vedellä. Levitä puhdistettavalle pinnalle esimerkiksi suihkuttamalla tai harjaamalla. Anna vaikuttaa n. 30-40 minuuttia. Huuhtele hyvin vedellä. Anna puhdistetun pinnan kuivua 1,5-2 vrk ennen pintakäsittelyä.

EcoPrima HomePesua myymme 5 l HDPE kanisterissa, varustettu sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2950.

 

EcoPrima Homeenpoistoaine


EcoPrima Homeenpoisto poistaa homesienet, levää, sammalta sekä jäkälää. Voidaan käyttää puu-, kivi-, mineriitti-, tiili- ja bitumihuopapinnoilla.

Sisältää natriumhypokloriittia, pH 14.

Käyttöohje: Voidaan käyttää joko sellaisenaan tai laimennettuna 1:1 vedellä. Levitä puhdistettavalle pinnalle esimerkiksi suihkuttamalla tai harjaamalla. Anna vaikuttaa n. 30-40 minuuttia. Huuhtele hyvin vedellä. Anna puhdistetun pinnan kuivua 1,5-2 vrk ennen pintakäsittelyä.

Pakkauskoot:
20 x 1 l, HDPE pullo, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2590
3 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2591
5 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2592
10 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2593

 

EcoPrima KaakeliPesu


EcoPrima Kaakelipesu on täysin fosfaatiton, sitruunahappoa sisältävä raikkaan tuoksuinen puhdistusaine, joka soveltuu mm. emali-, lasi-, puu-, metalli- sekä muovipinnoille. Kaakelipesuaine puhdistaa erittäin tehokkaasti mm. wc-istuimet, kylpyammeet, kaakelit sekä saunan lauteet. Liuottaa nopeasti lian, rasvan, kalkkisaostumat, ruostetahrat ym. Erinomainen ruosteenpoistaja sekä kuparin kiillottaja!

Käyttöohje: Käytä jokapäiväiseen puhdistukseen 0,5 dl Kaakelipesua 10 litraan vettä. Käytä suojakäsineitä sekä vältä roiskeita kasvoille ja silmiin. Käytä laimentamattomana mm. kiinnitysjälkien poistamiseen.

Sisältää: Sitruunahappoa. pH 3.

Pakkauskoot:
20 x 1 l, PET pullo, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2600
5 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2601

 

EcoPrima Kiinanpuuöljy


Kiinanpuuöljy on luonnon öljy, joka valmistetaan kiinalaisen Tung-puun hedelmäsydämistä. Kiinanpuuöljyn molekyylit ovat paljon pienempiä kuin muiden luonnonöljyjen, joten se pääsee tunkeutumaan syvälle puun sisälle. Tämän vuoksi Kiinanpuuöljyllä on erikoisen hyvät vedenhylkimis- ja lahoamisenesto-ominaisuudet. Kiinanpuuöljy antaa kahdeksan kertaa paremman suojan UV-säteilyä vastaan kuin muut luonnon öljyt.

EcoPrima Kiinanpuuöljy sisältää Kiinanpuuöljyä 50%. Sisältää lisäksi homeenestoaineita.

Käyttöalueet: Puukalusteet, laiturit, ikkunoiden ja ovien puuosat, veneen puuosat (vesilinjan yläpuolella), ym. Soveltuu kaikenlaisen puun käsittelyyn: painekyllästetyn, tai -kyllästämättömän puun, jalopuun; käsittelemättömän tai aiemmin käsitellyn puun suojaukseen.

Käyttöohje: Poista mahdollinen home käsiteltävältä pinnalta EcoPrima HomeenPoistoaineella. Sivele puhdistettu puupinta Kiinanpuuöljyllä, kunnes puu ei enää ime öljyä. Öljy imeytyy alustaan eikä muodosta tahmeaa pintaa. Pyyhi muutaman minuutin kuluttua ylimääräinen öljy pois rievulla tai sienellä.

Pakkauskoot:
34 x 0,5 l, PET-pullo sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2620
20 x 1 l, PET-pullo sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2621
3 l HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2622
10 l HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2623

 

EcoPrima LaudeSuoja


EcoPrima Laudesuoja on parafiiniöljypohjainen hoitoöljy saunan lauteiden ja muiden puupintojen hoitoon. Tuote on myrkytön, hajuton, väritön, eikä homehdu. Soveltuu myös tervalepälle. EcoPrima Laudesuojaa saa värittömänä tai sävytettynä.

Värisävyt:
- valkoinen
- ruskea
- musta

Käyttökohteet: Soveltuu käsittelemättömille, aiemmin öljytyille sekä lämpökäsitellyille puupinnoille. Laudesuoja estää kosteuden pääsemisen puun sisälle, jolloin se suojaa kosteudelta ja ihosta irtoavalta lialta ja rasvalta. Käytä lauteisiin, saunajakkaroihin jne.

Käyttöohje: Kokeile huomaamattomaan paikkaan ennen koko lauteiden käsittelyä. Levitä öljy puhtaalle ja kuivalle puupinnalle nukkaamattomalla liinalla tai sienellä ohut ja mahdollisimman tasainen kerros, jotta lopputuloksesta ei tule laikukas. Mahdolliset laikut himmenevät muutaman saunomiskerran jälkeen. Lämmitä sauna kertaalleen, jotta öljy saa rauhassa imeytyä syvälle puun syihin. Pintojen jäähdyttyä käsittely on valmis. Uusi käsittely 1-2 krt vuodessa saunan käytöstä riippuen.

Värjätty tuote on ravistettava voimakkaasti ennen käyttöä. Peittävämmän sävyn saat levittämällä useita ohuita kerroksia. Käytä suojahansikkaita ja suojaa ympäristö. Itsesyttymisvaara. Säilytä tahriintuneet välineet vedessä.

EcoPrima Laudesuojaa myymme seuraavissa pakkauskoossa:
- 34x0,5 l (=laatikko)
- 20x1 l (=laatikko)
- 1x5 l kanisteri
- 1x10 l kanisteri

 

EcoPrima MaalarinVoima


EcoPrima Maalarin Voima on vesiliukoinen tiiviste maalattavien pintojen puhdistukseen. Korvaa kidesoodapesun. Maalarin Voimaa voidaan käyttää metalli-, puu-, betoni- ja muovipinnoilla ja se soveltuu myös peltikattojen pesuaineeksi. Maalarin Voimaa voi käyttää myös vanhan tapetin poistoon sekä pinttyneiden lattioiden puhdistukseen. Sopii myös painepesurin kanssa käytettäväksi.

Sisältää natriumhydroksidia, pH 13.

Käyttöohje: Maalattavan pinnan puhdistuksessa laimenna 1:20. Peltikaton pesussa laimenna suhteessa 1:5-20 pinnan likaisuudesta riippuen. Levitä puhdistettavalle pinnalle ja anna tarvittaessa vaikuttaa. Huuhtele huolellisesti. Käytä suojakäsineitä ja silmäsuojaimia sekä varo roiskeita!

Pakkauskoot:
20 x 1 l, HDPE pullo, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2650
5 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2651
10 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2652

 

EcoPrima PaneeliSuoja


EcoPrima Paneelisuoja on parafiiniöljypohjainen hoitava öljy saunan paneelipintojen ja kattojen hoitoon. Tuote on myrkytön, hajuton, väritön, ei homehdu eikä syty itsestään. Saatavilla sävytettynä tai sävyttämättömänä. Värit: Valkoinen, ruskea sekä musta.

Käyttökohteet: Soveltuu käsittelemättömille, aiemmin öljytyille sekä lämpökäsitellyille puupinnoille. Suojaa kosteudelta ja ihosta irtoavalta lialta ja rasvalta sekä estää puun halkeilua. Käytä paneeliseiniin ja kattoihin.

Käyttöohje: Kokeile huomaamattomaan paikkaan ennen suuremman pinnan käsittelyä. Levitä ohut ja tasainen kerros nukkaamattomalla liinalla. Lämmitä sauna kertaalleen, jotta öljy saa rauhassa imeytyä syvälle puuhun. Pintojen jäähdyttyä käsittely on valmis. Uusi käsittely tarvittaessa.

Värjätty tuote on ravistettava voimakkaasti ennen käyttöä. Peittävämmän sävyn saat levittämällä useita ohuita kerroksia. Käytä suojahansikkaita ja suojaa ympäristö. Itsesyttymisvaara. Säilytä tahriintuneet välineet vedessä.

EcoPrima Paneelisuojaa myymme seuraavissa pakkauskoossa:
- 34x0,5 l (=laatikko)
- 20x1 l (=laatikko)
- 1x5 l kanisteri
- 1x10 l kanisteri

 

EcoPrima Parafiiniöljy


EcoPrima Parafiiniöljy on pharmalaatuinen, erittäin puhdas tuote, jota myös esimerkiksi lääketehtaat käyttävät. Myrkytön, hajuton, väritön, ei homehdu eikä syty itsestään.

Käyttökohteet: Soveltuu käsittelemättömille, aiemmin öljytyille sekä lämpökäsitellyille puupinnoille. Käytä esimerkiksi saunan tai keittiön pinnoille, myös elintarvikkeiden kanssa kontaktiin joutuville puuesineille, kuten leikkuulaudoille. Parafiiniöljy suojaa kosteudelta, lialta ja rasvalta, jolloin puupinnan kestävyys lisääntyy. Riski halkeamille vähentyy samalla.

Käyttöohje: Levitä sopivalla liinalla, esim. mikrokuituliina. Pyyhi ylimääräinen öljy pois hetken kuluttua. Uusi toimenpide sopivin välein.
Saunan puupintoja käsiteltäessä parhaan lopputuloksen saat, kun levität öljyn puhtaalle ja kuivalle puupinnalle. Lämmitä sauna kertaalleen, jotta öljy saa rauhassa imeytyä syvälle puun syihin. Pintojen jäähdyttyä käsittely on valmis.

Pakkauskoot:
34 x 0,5 l, PET-pullo sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2780
20 x 1 l, PET-pullo sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2781
5 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2782
10 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2783.

 

EcoPrima Peltikaton pesu


EcoPrima Peltikaton pesu on vesiliukoinen, voimakkaasti emäksinen puhdistusliuos peltikattojen puhdistukseen. Sopii myös painepesurin kanssa levitettäväksi.

Sisältää natriumhydroksidia, pH 13.

Käyttöohje: Poista irtolika pestävältä katolta. Lisää yksi litra pesuainetta 2,5 - 10 litraan lämmintä vettä puhdistettavan katon likaisuuden mukaan. Levitä pestävälle alueelle ja anna vaikuttaa n. 20 minuuttia. Harjaa puhtaaksi ja huuhtele pinnat huolellisesti pesun jälkeen. Voimakkaasti likaantuneille alueille voidaan pesuainetta käyttää myös laimentamattomana. Pesuvesiä ei tarvitse kerätä talteen.

Käytä suojakäsineitä ja silmäsuojaimia sekä varo roiskeita! HUOM! Varo liukasta kattopintaa ja huuhtele erittäin hyvin.

EcoPrima Peltikaton pesua myymme seuraavissa pakkauskoossa:
- 1x3 litran HDPE-kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2960
- 1x10 litran HDPE-kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2961

 

EcoPrima Pellavaöljy


Pellavaöljy on pellavan siemenistä kylmäpuristamalla saatu öljy, jota voidaan käyttää esimerkiksi puun kyllästämiseen, punamultamaalin ja liitukitin valmistukseen sekä öljyvärien ohentamiseen. Käytä välineiden puhdistamiseen EcoPrima Pineenitärpättiä.

Käyttökohteet: Painekyllästetty tai lämpökäsitelty puu, käsittelemättömät puupinnat, jalopuupinnat jne. Ei sovellu lakatun tai maalatun pinnan käsittelyyn. Käytä Pellavaöljyä ulkotiloissa esimerkiksi ovien, ikkunanpuitteiden, puutarhakalusteiden jne kyllästykseen. Sisätiloissa Pellavaöljy soveltuu esimerkiksi keittiön puupintojen (leikkuulaudat jne) käsittelyyn tai tummien nahkajalkineiden luonnonmukaiseen kosteuden suojaukseen. Pellavaöljy antaa tehokkaan suojan kosteutta ja likaa vastaan sekä varsinkin sisätiloissa pellavaisen tuoksun.

Käyttöohje: Varmista, että käsiteltävä puupinta on kuiva eikä sää ole sateinen. Tarvittaessa puhdista käsiteltävä pinta huolellisesti. Poista mahdollinen home EcoPrima Homeenpoistoaineella. Sivele Pellavaöljyä ohuelti puun syiden suuntaisesti esimerkiksi siveltimellä tai nukkaamattomalla kankaalla. Sivele erityisen huolellisesti Pellavaöljyä puun sahauspintoihin ja päätyihin, joista Pellavaöljy imeytyy tehokkaimmin. Anna Pellavaöljyn imeytyä ja pyyhi käsittelyn jälkeen ylimääräinen, imeytymätön Pellavaöljy pois. Kuivumisaika kerrospaksuudesta, olosuhteista ja puun laadusta riippuen 1-3 vrk. Hio puupinta käsittelykertojen välillä. Puupinnan käyttötarkoituksesta riippuen toista käsittely 1-4 kertaa.

HUOM! Helposti syttyvä materiaali, kuten pellavaöljyn kastelema trasseli voi syttyä itsestään. Maalaustarvikkeet on joko poltettava tai säilytettävä vesiastiassa.

Koska EcoPrima Pellavaöljyyn ei ole lisätty säilöntäaineita, on mahdollista, että sinihometta esiintyy, jos olosuhteet ovat huonot tai puu viallista.

Pakkauskoot:
34 x 0,5 l, PET-pullo sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2790
20 x 1 l, PET-pullo sokeainkolmiolla ja turvakorkilla tuotenumero 2791
3 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2792
5 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2793
10 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2794
200 l, metallitynnyri, tuotenumero 2795

 

EcoPrima Polttoneste


EcoPrima Polttoneste on suomalaista alkuperää, vahvasti denaturoitua etanolia, joten sen myynti ei tarvitse alkoholilupaa. Denaturointiaineena on käytetty n-propanolia.

EcoPrima Polttonestettä myymme seuraavissa pakkauskoossa:
3 litra, 5 litraa, 10 litraa. 

EcoPrima Pineenitärpätti


EcoPrima Pineenitärpätti on puhdas, puusta saatu pineenitärpätti, jota käytetään esimerkiksi öljymaalien, pellavaöljyjen jne ohentamiseen sekä käsiteltävien puupintojen ja välineiden puhdistamiseen.

Pineenitärpätti on haihtuvaa ja syttyvää. Huolehdi työskentelytilan hyvästä ilmanvaihdosta ja silmien sekä ihon suojauksesta.

Käyttöohje: Ohennusaineena käytettäessä lisää Pineenitärpättiä maalin ohjeen mukaisesti voimakkaasti sekoittaen.

Puhdistusaineena käytä joko sellaisenaan tai saippualiuokseen sekoitettuna suhteessa 1 dl 10 litraan saippuavettä.

Pakkauskoot;
20 x 1 l, PET-pullo sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2870
5 l HDPE-kanisteri sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2871
10 l HDPE-kanisteri sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2872

 

EcoPrima Puuterva


EcoPrima Puuterva on havupuusta kuivatislaamalla saatu, ohentamaton sekä lisäaineeton terva. Tervalla suojaat luonnonmukaisesti puukatot, paanukatot, veneet jne.

Käytä ohentamiseen EcoPrima Pineenitärpättiä. Voidaan sekoittaa EcoPrima Vernissan tai EcoPrima Pellavaöljyn sekä EcoPrima Pineenitärpätin kanssa, jolloin saadaan vanhanajan tervamaali. Välineet pestään EcoPrima Pineenitärpätillä. Riittoisuus n. 3-5 m2/l, riippuen käsiteltävän puun laadusta.

Pakkauskoot:
20 x 1 l, HDPE pullo, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2940
3 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2941
10 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2942

 

EcoPrima Puuöljy


EcoPrima Puuöljy on korkealaatuinen, kuivuva öljy, joka suojaa puupintoja kosteuden vaikutuksilta.

Käyttökohteet: EcoPrima Puuöljyä voidaan käyttää puukalusteiden, ikkunoiden ja ovien puuosien ym kohteiden käsittelyyn. Se soveltuu kaikenlaisen puun käsittelyyn: painekyllästetyn, tai -kyllästämättömän puun, jalopuun; käsittelemättömän tai aiemmin käsitellyn puun suojaukseen.

Käyttöohje: Poista mahdollinen home tai sammal käsiteltävältä pinnalta EcoPrima HomeenPoistoaineella. Haalistuneet ja harmaantuneet teakpinnat suositellaan hiottaviksi ennen käsittelyä. Pyyhi kiiltävän puupinnan maalattavat osat mineraalitärpätillä ennen puuöljykäsittelyä. Levitä Puuöljyä joko pehmeällä rievulla, siveltimellä, ruiskuttamalla tai kastamalla puu kokonaan Puuöljyyn. Toista käsittely, kunnes puu ei enää ime öljyä. Pyyhi ylimääräinen öljy pois.

Pakkauskoot:
20 x 1 l, PET-pullo sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2680
5 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2681
10 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2683
200 l, metallitynnyri, tuotenumero 2682

 

EcoPrima Saniteettineste


Käytetään kemiallisissa ja kuivakäymälöissä, asuntovaunuissa ja -autoissa, veneissä ja kesämökeillä. Desinfioi ja estää hajun muodostumisen. Voidaan käyttää myös pakkasella. Biologisesti hajoava.

Annostus: 1 dl EcoPrima Saniteettinestettä 1 litraan vettä. Tarvittaessa lisätään annostusta.

Pakkauskoko:
3 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2610

 

EcoPrima Terassi- ja kalustepesu


EcoPrima Terassi- ja kalustepesu on emäksinen, vesiliukoinen puhdistusliuos terassien ja pihakalusteiden puhdistukseen. Sopii myös painepesurin kanssa käytettäväksi.

Sisältää natriumhydroksidia, pH 13.

Käyttöohje: Lisää yhteen litraan lämmintä vettä 0,5 litraa pesuainetta. Levitä pestävälle alueelle ja anna vaikuttaa n. 15 minuuttia. Harjaa puhtaaksi ja huuhtele pinnat huolellisesti pesun jälkeen. Voimakkaasti likaantuneille alueille voidaan pesuainetta käyttää myös laimentamattomana. Käytä suojakäsineitä ja silmäsuojaimia sekä varo roiskeita!

EcoPrima Terassi- ja kalustepesua myymme seuraavissa pakkauskoossa:
- 20x1 litra (=laatikko), tuotenumero 2970
- 1x5 litran kanisteri, tuotenumero 2971

 

EcoPrima Vernissa


Vernissa on keitettyä pellavaöljyä, jota voidaan käyttää puun kyllästämiseen, punamultamaalin ja liitukitin valmistukseen sekä öljyvärien ohentamiseen. Käytä välineiden puhdistamiseen ja Vernissan ohentamiseen EcoPrima Pineenitärpättiä.

Käyttökohteet: Painekyllästetty tai lämpökäsitelty puu, käsittelemättömät puupinnat, jalopuupinnat jne. Ei sovellu lakatun tai maalatun pinnan käsittelyyn. Käytä Vernissaa ulkotiloissa esimerkiksi ovien, ikkunanpuitteiden, puutarhakalusteiden jne kyllästykseen. Sisätiloissa Vernissa soveltuu esimerkiksi keittiön puupintojen (leikkuulaudat jne) käsittelyyn. Vernissa antaa tehokkaan suojan kosteutta ja likaa vastaan sekä varsinkin sisätiloissa pellavaisen tuoksun.

Käyttöohje: Varmista, että käsiteltävä puupinta on kuiva eikä sää ole sateinen. Tarvittaessa puhdista käsiteltävä pinta huolellisesti. Poista mahdollinen home EcoPrima Homeenpoistoaineella. Sivele Vernissaa ohuelti puun syiden suuntaisesti esimerkiksi siveltimellä tai nukkaamattomalla kankaalla. Sivele erityisen huolellisesti Vernissaa puun sahauspintoihin ja päätyihin, joista Vernissa imeytyy tehokkaimmin. Anna Vernissan imeytyä ja pyyhi käsittelyn jälkeen ylimääräinen, imeytymätön Vernissa pois. Kuivumisaika kerrospaksuudesta, olosuhteista ja puun laadusta riippuen 1-3 vrk. Hio puupinta käsittelykertojen välillä. Puupinnan käyttötarkoituksesta riippuen toista käsittely 1-4 kertaa.

HUOM! Helposti syttyvä materiaali, kuten vernissan kastelema trasseli voi syttyä itsestään. Maalaustarvikkeet on joko poltettava tai säilytettävä vesiastiassa.

Pakkauskoot:
34 x 0,5 l, PET-pullo sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2840
20 x 1 l, PET-pullo sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2841
3 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2842
5 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2843
10 l, HDPE kanisteri, sokeainkolmiolla ja turvakorkilla, tuotenumero 2844
200 l, metallitynnyri, tuotenumero 2845

 

Ajankohtaista

Copyright © 2024 Oy Norrex Ab | Webbinen.net