Logo

Wanted: pitkäaikaisia sopimusvalmistuskumppaneita!


Jos yrityksellänne on teknokemian tuoteidea, vaikka vasta idean poikanenkin, niin ota yhteyttä, mietitään, kuinka voisimme toteuttaa tuotteen teille! Olemme kehittäneet useita pidettyjä tuotteita ja hyvien toimittajakontaktiemme ansiosta voimme kehittää niitä myös lisää.

Sopimusvalmistuksemme sisältää:
- tuotteen kehittämisen, valmistamisen ja pakkaamisen haluamaanne pakkaukseen
- viranomaisdokumentaation, kuten käyttöturvatiedotteet,
- kosmetiikan turvallisuusarvioinnit ja mikrobiologisen testauksen teetämme luotettavalla kontaktillamme
- raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien varastoinnin tiloissamme.

Helppoa, eikö totta? Ideasta toteutukseen vaivattomasti ja ehdottomasti luottamuksella! Ota yhteyttä vaikka heti, niin ryhdytään suunnittelemaan juuri teille sopivaa tuotetta. 040-5348986 / Arja

 

Norrex Oy - Teknokemiaa


Norrex Oy on perustettu jo vuonna 1963. Monien värikkäiden vaiheiden jälkeen toimialaksi on muodostunut teknokemian alan tuotteiden valmistus.

Kesästä 2009 firmaa on luotsannut energinen pariskunta Ahtaanluoma. Hyppäystä palkkatyöstä yrittäjiksi pehmensi vankka kemian alan kokemus: Mikalla työkokemusta kemianteollisuudesta on jo yli 20 vuoden ajalta ja Arjalla 10 vuoden ajalta. Häärimme hallillamme pilke silmäkulmassa; ryppyotsainen väkisin vääntäminen ei kuulu tämän yrityksen toimialaan!

Emme harrasta maahantuontia, vaan kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Tämän vuoksi tunnemme tuotteemme kuin omat taskumme. Avun oikean tuotteen valinnassa sekä käyttöopastuksen saatte meiltä puhelimitse 24/7. Linjamme on aina avoinna.

Toimittajiemme valinnassa luotamme suomalaiseen työhön niin pitkälle kuin se suinkin on mahdollista - tämän vuoksi Suomalaisen Työn Liitto onkin myöntänyt tuotesarjoillemme Avainlippumerkinnän käyttöoikeuden. Tätä merkkiä kannammekin suurella ylpeydellä.

Tervetuloa asiakkaaksemme! Teemme kaikkemme, jotta pystymme palvelemaan teitä hyvin ja ehkä vielä hiukan paremminkin.

Mika ja Arja Ahtaanluoma
Oy Norrex Ab

 

Siirrymme verkkolaskutukseen


Postinjakajia sekä ympäristöä silmälläpitäen siirrymme sähköiseen laskutukseen. Valittavananne on joko verkkolasku tai pdf-muotoinen lasku sähköpostilla. Ilmoitattehan halutun laskutustavan tilauksenne yhteydessä. 1.6.2015 lähtien joudumme perimään paperilaskuista 5 €‚- laskutuslisän.
 

Ajankohtaista

 

Tervetuloa Bioflame Polttonesteasiakkaat!

Olemme valmistaneet sopimusvalmistuksena Sentakia Oy:n myymää Bioflame Polttonestettä. Sentakia Oy:n lopetettua Bioflame Polttonesteen myynnin, ole...

 

ISO9001:2008 sertifikaatti

Inspecta Oy on myöntänyt toiminnallemme halutun ISO9001 sertifikaatin 18.11.2011. Sertifikaatti uusitaan vuoden välein. Viimeisin uusinta marraskuu...

 

Avainlippumerkki!

EcoPrima, DermaCur ja Polaret -tuoteperheille on myönnetty Suomalaisen Työn liiton avainlippumerkki. Avainlippumerkki kertoo korkeasta kotimaisuusas...

Copyright © 2019 Oy Norrex Ab | Webbinen.net